Psychologennetwerk van POBOS

Van 2011 tot 2022 was ik coördinator van het psychologennetwerk van POBOS. 
POBOS is een toonaangevend adviescentrum voor welzijnszorg in organisaties.

Dankzij een nationaal netwerk van om en bij de 170 ervaren psychologen / psychotherapeuten en een professioneel team van maatschappelijk assistenten, biedt POBOS een uniek gamma van diensten aan met als doel het welzijn van mensen op de werkvloer en in de privé-sfeer te verbeteren.

Je was slachtoffer van een arbeidsongeval en je voelt je sindsdien niet zo goed meer in je vel. De confrontatie met een agressiesituatie, een ongeval of een andere ingrijpende gebeurtenis kan lang na de feiten nog nazinderen en sporen nalaten. Ermee bezig blijven, angstiger zijn, een gevoel van vermoeidheid, een verhoogde prikkelbaarheid en concentratieverlies, … zijn maar een greep uit de mogelijke gewaarwordingen die je kan ervaren.

Praten over wat je hebt meegemaakt en voelt, kan helpen. De onprettige reacties die je nu ervaart, zijn volkomen normaal. Het zijn dus normale reacties na een abnormale gebeurtenis!

Soms kun je de negatieve ervaringen geen plaats geven en is bijkomende professionele hulp aangewezen. Hier kan POBOS een belangrijke rol spelen voor jou.